Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Рівненщині ще три підприємства визначили критично важливими

опубліковано 01 березня 2024 о 09:55

На дотриманні роботодавцями трудового законодавства та важливості своєчасної сплати податків до бюджетів усіх рівнів наголосила начальник управління економічного аналізу ГУ ДПС у Рівненській області Олени Дімітрук в ході спілкування з платниками, які приймали участь у засіданні робочої групи з визначення підприємств, установ та організацій області критично важливими для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період. Захід відбувся в Рівненській ОВА під головуванням заступника голови облдержадміністрації Людмили Шатковської та за участі представників податкової служби, фінансових органів та очільників райдержадміністрацій області.

За результатами засідання  три підприємства визначили критично важливими для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення.

Нагадаємо, що визначення підприємств критично важливими для області є одним із критеріїв для отримання статусу «підприємства критично важливого для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період». Для цього підприємство повинно відповідати мінімум 3 критеріям постанови Кабміну №76 – відсутність заборгованості по сплаті податків та заробітній платі, а також бути економічно активним та виробляти важливі товари чи надавати такі ж послуги.