Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Шановні платники податків, слідкуйте за своєчасною сплатою податкових зобов’язань та своєчасно розраховуйтесь з бюджетом!

опубліковано 06 березня 2024 о 10:28

Головне управління ДПС у Рівненській області нагадує мешканцям Рівненщини, що провести звірку щодо заборгованості зі сплати майнових податків  можна у Центрах обслуговування платників (https://rv.tax.gov.ua/okremi-storinki/tsentri-obslugovuvannya-platnikiv-poda).

Щоденно, у робочі дні згідно графіка роботи ЦОП, кожен власник майна може провести звірку щодо нарахованих та сплачених сум податку на нерухоме майно та плати за землю.

Також для проведення звірки можна скористатись  сервісом податкової служби Електронний кабінет (меню «Стан розрахунків з бюджетом» приватної частини кабінету), або мобільним за стосунком «Моя податкова».

Звертаємо увагу: значна сума податкового боргу до місцевих бюджетів -  це несплачені громадянами майнові податки (податок на землю та податок на нерухоме майно). Наявність такої заборгованості впливає на  стабільність фінансової спроможності громад та подальше фінансування програм їх соціально-економічного розвитку, що вкрай актуально в умовах воєнного стану.

Тож, шановні платники податків, слідкуйте за своєчасною сплатою податкових зобов’язань, не накопичуйте податкові борги та своєчасно розраховуйтесь з бюджетом!