Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про податкові новації та комунікацію з громадськістю

опубліковано 11 березня 2024 о 14:19

Нещодавно в рамках роботи Комунікаційної платформи відбулась робоча зустріч в.о.начальника ГУ ДПС у Рівненській області Андрія Троцка з керівництвом та представниками Громадської ради при ГУ ДПС У Рівненській області, під час якої обговорили актуальні питання податкового законодавства та шляхи подальшої комунікації з громадськістю Рівненщини щодо ознайомлення з податковими новаціями.

Під час зустрічі були розглянуті особливості оподаткування податком на додану вартість, податком на прибуток, застосування суб’єктами господарювання реєстраторів розрахункових операцій та ряд інших питань. 

Учасники заходу озвучили спектр пропозицій щодо подальшої співпраці, зокрема запланували проведення упродовж місяця спільних вебінарів для платників податків та ряд заходів для представників територіальних громад. 

Нагадуємо, що для оперативної комунікації з бізнесом в ГУ  ДПС у Рівненській області діє комунікаційна податкова платформа (https://rv.tax.gov.ua/media-ark/videogalereya/prezentatsii-ta-inshi-materiali/9035.html). Саме такий формат співпраці допомагає активізувати комунікацію між податковою службою та представниками інститутів громадського суспільства і бізнес-асоціацій. Тож, якщо у вас є питання, які потребують оперативного вирішення, надішліть звернення на електронну скриньку:  rv.ikc@tax.gov.ua. Провідні фахівці Головного управління ДПС в області розглянуть ваш запит та нададуть зворотню реакцію.

Крім того, на вебпорталі ДПС функціонує розділ «Онлайн-навчання», в якому зібрано корисну для платників інформацію щодо оподаткування. Розділ розміщено за посиланням https://tax.gov.ua/baneryi/onlayn-navchannya.