Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Отримати відомості про доходи можна у смартфоні

опубліковано 20 березня 2024 о 10:09

Головне управління ДПС у Рівненській області звертає увагу громадян, що отримати відомості про доходи можна швидко, скориставшись смартфоном.

Для цього потрібно завантажити в App Store/Google Play мобільний застосунок «Моя податкова», ідентифікуватись онлайн з використанням КЕП або хмарного підпису.

У розділі «Послуги» обрати «Отримати відомості про суми виплачених доходів», вказати необхідний період та отримати результат за 5 хвилин.

При цьому відомості про суми отриманих доходів та суми сплачених податків в електронному вигляді надаються починаючи з 1 кварталу 1998 року за будь-які п’ять років (по квартально), з 1 кварталу 2021 року поквартально в розрізі місяців із зазначенням номера кварталу та місяця, відомості за останній звітний період (квартал) надаються через 50 днів після його закінчення.

Крім того, використовуючи мобільний застосунок «Моя податкова» можна отримати інформацію про:  адресу реєстрації та фактичне місце проживання;  обʼєкти оподаткування; обовʼязок сплатити суму грошового зобовʼязання (ППР);  стан розрахунків з бюджетом. Також у застосунку  платник може отримати інформацію з реєстрів ДПС: платників ПДВ; страхувальників; платників єдиного податку; неприбуткових установ та організацій.

Цінуй свій час та приєднуйтесь до користувачів електронних сервісів ДПС!