Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про актуальні питання податкового законодавства - в ході вебінару

опубліковано 25 березня 2024 о 09:11

Нещодавно в Рівненській обласній раді відбувся вебінар з актуальних питань податкового законодавства. Проведення такого роду навчань стали традиційними, адже їх проводять з лютого 2022 року. Їхня мета полягає в інформуванні профільних працівників комунальних підприємств, сільських, селищних та міських рад про нововведення в системі оподаткування в період дії воєнного стану.

Черговий захід  був присвячений питанням трансформації управління адміністрування податками та надання послуг податковою службою. Він охопив питання податкових новацій, дотримання платниками податкового законодавства та наповнення бюджету в умовах воєнного стану,  електронної взаємодії платників з податковими органами.

Також розглянули питання щодо  декларування доходів, отриманих громадянами у 2023 році, та представили учасникам заходу електронні сервіси ДПС, які дозволяють отримувати необхідну інформацію та подавати звітність без відвідування податкової служби особисто.

За результатами вебінару всі його учасники отримають актуальну текстову інформацію, а також зразки документів, які знадобляться їм в роботі.

Запис вебінару можна переглянути за посиланням:  https://www.youtube.com/watch?v=RsB8n0fgdJI&ab_channel=%D0%A0%D1%96%D0%B2%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B0%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B0%D1%81%D0%BD%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B0 .