Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Чергову зустріч у рамках роботи Комунікаційної платформи провели податківці Рівненщини

опубліковано 18 квітня 2024 о 13:22

В Головному управлінні ДПС у Рівненській області в рамках роботи Комунікаційної податкової платформи відбулася чергова  зустріч заступника начальника податкової служби області Юрія Гурського з членами ТВ АППУ в Рівненській області

Під час зустрічі, зокрема, обговорювались питання порядку зупинення реєстрації ПН/РК в ЄРПН, затвердженого постановою КМУ від 11.12.2019 № 1165.

В ході заходу Юрій Гурський зазначив, що податківці області оперативно надають консультації щодо підготовки пакету документів, необхідних для швидкого розблокування ПН чи РК платникам реального сектору економіки, які добросовісно сплачують податки до бюджету. Адже податкова служба Рівненщини завжди підтримує  сумлінного платника та зацікавлена у тому, щоб бізнес ефективно працював, розвивався та сплачував податки. Нагадуємо, що в ГУ ДПС в області функціонує Комунікаційна податкова платформа, на яку може звернутися будь-який платник чи представник громадського об’єднання, для оперативного вирішення питань, у тому числі й щодо розблокування податкових накладних. Для цього необхідно написати звернення на електронну адресу rv.ikc@tax.gov.ua. У швидкі терміни адресату буде запропоновано механізм вирішення проблеми.