Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Проведено онлайн-семінар з актуальних питань справляння екологічного податку та рентної плати

опубліковано 09 травня 2024 о 16:48

Цього тижня фахівці Головного управління  ДПС у Рівненській області провели онлайн-семінар   з актуальних питань справляння екологічного податку та рентної плати.

Спікери заходу – начальник відділу адміністрування рентної плати, екологічного податку,  місцевих податків і зборів з юридичних осіб, розгляду звернень Тетяна Щебря та  головний державний інспектор відділу Тетяна Капітула ознайомили суб’єктів господарювання та представників об’єднаних територіальних громад з порядком складання та подання податкової звітності з екологічного податку та рентних платежів, розглянули практичні ситуації та презентували відповідні тематичні матеріали щодо справляння цих платежів.

Під час вебінару податківці приділили увагу питанням, з якими  найчастіше звертаються платники, прокоментували найпоширеніші випадки та надали рекомендації щодо уникнення помилок при поданні звітності.

Також  звернули увагу учасників заходу, що з актуальною інформацією щодо податкового законодавства можна ознайомитися на вебпорталі ДПС України (https://www.tax.gov.ua/) та субсайті ГУ ДПС в області,  а отримати розʼяснення також можна за телефонами «гарячих ліній», у Контакт-центрі ДПС чи звернувшись на Комунікаційну податкову платформу.

Крім того нагадали, що на вебпорталі ДПС функціонує розділ «Онлайн-навчання», в якому зібрано корисну для платників інформацію щодо оподаткування. Розділ розміщено за посиланням https://tax.gov.ua/baneryi/onlayn-navchannya.

Ознайомитись з матеріалами семінару можна за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=H3aqPtPYDDw