Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Нагороджено переможців Всеукраїнського мистецького конкурсу «Податкова абетка»

опубліковано 22 травня 2024 о 09:49

Завершився VI Всеукраїнський мистецький конкурс «Податкова абетка», «Сьогодення та майбутнє податкової та митної справи», який відбувся  в Університеті державної фіскальної служби України. Конкурс тривав понад місяць. Діти та молодь з 15 областей України  віком від 4 до 18 років - юні інтелектуали, творці, митці, надсилали свої роботи та змагалися за перемогу. 

Всього журі опрацювало 146 літературних та образотворчих робіт на податкову тематику та визначило переможців в кожній номінації.

Приємно, що на запрошення творчо позмагатися за перемогу в конкурсі відгукнулися  й учні та вихованці закладів освіти Рівненщини. І результат не забарився - у номінації «Твори образотворчого мистецтва» перемогу здобули: у віковій категорії 9-12 років - Анна Шмигельська, учениця Сарненського ліцею ім. Т. Г. Шевченка Сарненської міської ради  та  серед найменших учасників - колективна робота дітей середньої групи "Казка"(вихователі Томчук Д.В., Григорієва Я.С., асистент вихователя Боярчук О.Р.) КЗ «Білокриницький заклад дошкільної освіти (ясла-садок) загального типу Білокриницької сільської ради Рівненського району, а гран-прі отримала Анна Марковець - учениця Березівського ліцею Березівської сільської ради Сарненського району.

Головне управління ДПС у Рівненській області вітає переможців і  щиро вдячна батькам та вчителям за сприяння у розвитку дитячої творчості й виховання податкової культури у підростаючого покоління. 

Бажаємо учасникам конкурсу нових успіхів, натхнення та подальших перемог під мирним небом України!