Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про податкову знижку та електронні сервіси податкової служби говорили під час чергового вебінару

опубліковано 11 червня 2024 о 09:30

У Головному управлінні ДПС у Рівненській  області відбувся черговий вебінар з питань декларування доходів громадян, у тому числі з метою отримання податкової знижки.

Спікери заходу - начальник управління податкових сервісів Ірина Клинова та начальник відділу інформаційної взаємодії Тетяна Вакольчук  ознайомили слухачів з порядком подання Декларації про майновий стан і доходи, роз’яснили хто має право скористатись податковою знижкою та який алгоритм її отримання.

Платники податків дізнались як за допомогою електронних сервісів ДПС можна спростити процес подання декларації про майновий стан і доходи.

Податківці продемонстрували як за допомогою сервісу Електронний кабінет та мобільного застосунку «Моя податкова» подати декларацію, отримати інформацію, яка необхідна для її заповнення та долучити необхідні документи в електронному вигляді.

Нагадаємо, що з метою отримання податкової знижки за витратами, понесеними у 2023 році,  громадяни можуть подати декларацію про майновий стан і доходи в строк до 31 грудня 2024 року.