Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Запитували-відповідаємо: за якими кодами бюджетної класифікації сплачується рентна плата за спеціальне використання лісових ресурсів?

опубліковано 12 липня 2024 о 08:48

Наказом Міністерства фінансів України від 14.01.2011 № 11 «Про бюджетну класифікацію» зі змінами і доповненнями затверджено наступну Класифікацію доходів бюджету з рентної плати за спеціальне використання лісових ресурсів:

     13010100 «Рентна плата за спеціальне використання лісових ресурсів в частині деревини, заготовленої в порядку рубок головного користування»;

     13010200 «Рентна плата за спеціальне використання лісових ресурсів (крім рентної плати за спеціальне використання лісових ресурсів в частині деревини, заготовленої в порядку рубок головного користування)»;

     13010300 «Надходження сум реструктурованої заборгованості рентної плати за спеціальне використання лісових ресурсів».

 З цим та іншими роз’ясненнями можна ознайомитись у ЗІР ДПС України.

Звертаємо увагу, що на вебпорталі ДПС України функціонує  розділ «Онлайн-навчання», який містить корисну інформацію з податкової тематики, навички заповнення податкової звітності та розуміння оптимальних механізмів сплати податкових платежів.

Для зручності користувачів всі матеріали розподілені за блоками. В одному з блоків можна ознайомитись з інформацією щодо рентної плати. Розміщений розділ «Онлайн-навчання» за посиланням https://tax.gov.ua/baneryi/onlayn-navchannya.