Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Платники податків Рівненщини направили до податкової служби 99 запитів на отримання публічної інформації

опубліковано 29 липня 2024 о 09:08

У січні - червні 2024 року до Головного управління ДПС у Рівненській області від платників податків надійшло 99 запитів на публічну інформацію. Більшість платників, які направили до податкової служби області запити - це фізичні особи (75% від усіх запитів). Частка запитів від юридичних осіб становить 23%  і  2% - це запити від об’єднань громадян.

Тематика звернень була різноманітною. Запитувачі, зокрема, зверталися з проханням надати інформацію щодо: надання копій документів; податкового боргу; сплати податків та зборів; надання платіжних реквізитів; ухилення від сплати податків; сплати земельного податку; віднесення до переліку ризикових платників податків; задекларованих сум податку на додану вартість та проведення перевірки; діяльності територіального органу ДПС; здійснення підприємницької діяльності; надання податкових пільг; зупинення реєстрації податкових накладних.

За результатами розгляду було задоволено 78 запитів, 4 запити переслано належному розпоряднику відповідно до статті 22 Закону України від 13 січня 2011 року № 2939-VІ «Про доступ до публічної інформації», відмовлено в задоволенні 17 запитів.

Нагадаємо, що отримати публічну інформацію, розпорядником якої є Головне управління ДПС у Рівненській області, може кожен бажаючий. Більш детально щодо порядку складання та форми подання запиту можна ознайомитись на субсайті ГУ ДПС у Рівненській області у рубриці: «Для громадськості>Публічна інформація» за посиланням: https://rv.tax.gov.ua/dlya-gromadskosti/dostup-do-publichnoi-info/.   

Зверніть увагу, що запит на отримання публічної інформації може бути поданий:

- на поштову адресу: 33023, м. Рівне, Відінська, 12;

- по факсу: (0362) 692-550;

- по телефону: (0362) 692-617;

- на електронну адресу: rv.publicinfo@tax.gov.ua.