Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

З Днем Незалежності України!

опубліковано 24 серпня 2024 о 09:00

Незалежність - це можливість кожного з нас жити, любити, вірити й творити на своїй, рідній землі. Це відчуття дому, де б Ви не мандрували і куди б не закинула Вас доля. Це надбання багатьох поколінь українців, яке, на жаль, нам і досі доводиться відстоювати зі зброєю в руках. 

Сьогодні Україна переживає найважчі дні своєї історії в протистоянні з силами, що посягають на суверенітет держави. Перед нашим суспільством постали виклики, які перевіряють на міцність прагнення українського народу до самостійності та незалежності.

З перших днів війни на захист нашої Вітчизни зі зброєю в руках  стали десятки тисяч українців, серед них працівники податкової служби  області та члени сімей податківців.

Дякую тим, хто на передовій відстоює територіальну цілісність України, щира вдячність нашим волонтерам, усім, завдяки кому ми живемо та працюємо.

Від щирого серця й від усієї душі зичу всім здоров’я, щастя, добра, достатку, миру, Перемоги, щедрої долі, сили і наснаги в усіх ваших справах і нехай мрія про краще майбутнє окриляє вас на нові звершення, на нові добрі починання, в ім’я соборної незалежної демократичної процвітаючої України!

Ми сильні, незламні та нескорені, і неодмінно відновимо справедливість та переможемо російських загарбників.

Світла пам'ять Героям, які віддали життя, захищаючи рідну землю.