Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Рівненщина допомагає Силам оборони

опубліковано 28 серпня 2024 о 14:47

В Рівненській ОДА, під керівництвом заступника голови Рівненської ОДА Олександра Кохана, відбулося засідання комісії з розгляду заявок на отримання фінансової підтримки, передбаченої окремими заходами Програми розвитку малого і середнього підприємництва в Рівненській області, за участі начальника управління оподаткування юридичних осіб Ольги Єгорової.

В ході роботи комісії Ольга Єгорова звернула увагу присутніх на необхідності в повні мірі та своєчасно сплачувати податки до бюджету, особливо у такий складний для країни час.

За результатами засідання п’ятьом місцевим підприємствам, які виготовляють вироби військового призначення, виділено 1,6 млн грн фінансової підтримки. Кожне підприємство отримає 150-400 тис грн у межах обласної програми розвитку малого і середнього бізнесу. Дана Програма є частиною економічної платформи «Зроблено в Україні», ініційованої Президентом Володимиром Зеленським. Виділені кошти будуть спрямовані на часткову компенсацію витрат з придбання обладнання та створення нових робочих місць