Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Рівненщині проведено форум «Сумлінні платники податків – 2023»

опубліковано 30 серпня 2024 о 14:33

Підприємці Рівненщини відзначатимуть своє професійне свято у першу неділю вересня. Напередодні, під час проведення обласного форуму «Сумлінні платники податків - 2023», який відбувся за сприянням територіального відділення Всеукраїнського громадського об’єднання «Асоціація платників податків України» в Рівненській області,  вітали кращих представників малого і середнього бізнесу.

Підприємці отримали нагороди за високий рівень сплати податків, створення робочих місць, реалізацію соціальних програм тощо.

Начальник Рівненської ОВА Олександр Коваль привітав всіх причетних і подякував їм за прозорий бізнес, плідну роботу і розвиток.

Відзначаючи кращих платників податків керівник податкової служби області Андрій Троцко зауважив:  «Сьогодні ми з вами живемо всі в особливих умовах. В цей нелегкий час хочу подякувати Вам за роботу, за своєчасну сплату податків, за нові робочі місця та за неоціненну допомогу волонтерам та військовим, які сьогодні перебувають на Сході».

Він також зазначив, що податкова служба області докладає і продовжуватиме докладати максимум зусиль у своїй компетенції для того, щоб бізнес мав змогу стабільно працювати та сплачувати податки.