Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Питання оподаткування доходів фізичних осіб обговорили в податковій службі області

опубліковано 11 вересня 2024 о 10:22

В Головному управлінні ДПС у Рівненській області, в рамках роботи Комунікаційної платформи, проведено чергову зустріч  з актуальних питань оподаткування фізичних осіб, легалізації трудових відносин, своєчасної сплати єдиного внеску в умовах воєнного стану.

В ході заходу заступник начальник управління  оподаткування фізичних осіб Лариса Кривохиж зазначила, що важливою умовою ведення підприємницької діяльності є найм на роботу працівників, їх легальне працевлаштування, виплата належної заробітної плати та сплата відповідних податків. Вона акцентувала, що  сьогодні важливим питання  є роз’яснення суб’єктам господарювання, у тому числі фізичним особам - підприємцям, необхідності офіційного працевлаштування робітників.

Під час зустрічі заступник голови Ради ТВ АППУ в Рівненській області Лариса  Садова винесла на розгляд ряд питань, які турбують підприємців, зокрема щодо використання РРО та обліку доходів, сплати податку на додану вартість, майнових податків тощо.

За результатами зустрічі було домовлено про проведення спільного вебінару з актуальних питань оподаткування та податкових новацій.