Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці долучились до регіонального етапу програми «Державотворець»

опубліковано 22 жовтня 2019 о 14:21

Днями у Рівному в «Майстерні міста», яка є найбільшим відкритим майданчиком взаємодії та синергії між владою та мешканцями міста для обміну досвідом, ідеями, для актуальних дискусій, створення спільних рішень та проектів,що розвивають місто та громаду,   проходила регіональна програма особистісного та професійного розвитку молоді “Державотворець”.

У підсумку 25 хлопців та дівчат вивчали як працюють місцеві органи влади, спілкуючись та отримуючи фахові консультації від представників Рівненського апеляційного суду, головного територіального управління юстиції у Рівненській області, Головного управління Національної поліції в Рівненській області. Долучились до проведення такого заходу і фахівці Головного управління ДПС у Рівненській області.

Молодь отримала від  представників державних органів корисну інформацію щодо функціонування органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, активно дискутувала та цікавилась основним процесам управління державою. Зокрема, з цікавістю сприйняла інформацію щодо податкової системи в країні, новацій в законодавстві та «електронної» взаємодії з податковими органами.

Головне управління ДПС у Рівненській області

фотогалерея