Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про професію податківця у Рівному дізнавались учні Школи бізнесу

опубліковано 30 жовтня 2019 о 17:25

Цього тижня до фахівців Головного управлінні ДПС у Рівненській області на День відкритих дверей  завітали учні Профільної Школи бізнесу Рівненського міського Палацу дітей і молоді.

Під час зустрічі школярі дізнались про історію виникнення податків, про сучасну систему оподаткування в Україні, про те, що податки – це основа формування бюджету країни, фінансування освіти, науки, культури, медицини та соціально-економічних програм, а працівники податкової служби забезпечують контроль за повним та своєчасним надходженням податків і зборів до бюджетів усіх рівнів.

Молодь ознайомилась з роботою Центру обслуговування платників, із зацікавленістю сприйняла інформацію про електронні сервіси, запроваджені ДПС України, про можливість отримання податкової знижки, на яку можуть претендувати батьки, якщо сплачують кошти за навчання своєї дитини.

Під час зустрічі діти активно ділились своїми знаннями про податки, задавали чимало питань, на які отримали вичерпні відповіді, висловлювали власні думки щодо вдосконалення системи соціального страхування.

А наприкінці зустрічі, розгадуючи кросворд з податкової тематики,  учні закріпили набуті знання.

Головне управління ДПС у Рівненській області

фотогалерея