Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Під час робочої зустрічі говорили про співпрацю з представниками інститутів громадянського суспільства

опубліковано 05 травня 2021 о 10:58

Днями начальник Головного управління ДПС у Рівненській області Віталій Чуй провів робочу зустріч з головою Громадської ради при ГУ ДПС в  області  Богданом Гапяком та головою Ради територіального відділення Асоціації платників податків  України в Рівненській області Маріяном Годою.

Учасники обговорили поточні питання, що стосуються діяльності представників інституту громадянського суспільства, напрямки співпраці,  зокрема порядку проведення засідань, інші організаційні заходи.

Під час зустрічі Віталій Чуй зазначив, що податкова служба відкрита для спілкування  і  важливим моментом є те, що сьогодні як бізнес, так і податківці мають можливість вести відвертий діалог, результатом якого буде підвищення рівня довіри та спільне вирішення назрілих проблем.

Своєю чергою Богдан Гапяк повідомив, що Громадська рада працює за Планом та відзначив бажання її представників працювати над системними питаннями для покращання роботи.

Учасники заходу обговорили питання впровадження новітніх реєстраторів розрахункових операцій, систему моніторингу та блокування податкових накладних та інші не менш актуальні питання, що виникають у платників податків області.

Окремо зупинилися на впровадженні електронних сервісів для громадян та суб’єктів господарювання з метою оперативного отримання ними необхідної інформації. Керівник податкової служби в області акцентував увагу на можливості отримання платниками податків оперативної інформації через соцмережі, зокрема офіційні сторінки ДПС в мережах  Facebook та Telegram.

На підсумок зустрічі сторони висловили сподівання на плідну співпрацю.

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»