Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Вишиванка - вічна пісня барв і кольорів

опубліковано 20 травня 2021 о 13:26

Щороку в третій четвер травня Україна відзначає унікальне свято – День вишиванки. Вишиванка – український національний одяг, який одночасно є оберегом і символом краси, міцного здоров'я і навіть щастя. Одягаючи вишиванку, ми не лише підкреслюємо свою повагу до національної традиції, а й демонструємо єднання українців в усьому світі.

Вшановуючи  національні традиції у цей день працівники ГУ ДПС у Рівненській області долучилися  до  заходів  з відзначення  Дня    вишиванки. Більшість фахівців прийшли на роботу у вишиванках та національних костюмах. Деякі роботи податківці зробили  власноруч, отримуючи душевне задоволення від творчого процесу та долучення до родовiдної пам’яті.


«Я вважаю, що  вишиванка – це така річ, яка об’єднує весь український народ, та водночас вирізняє нас в усьому світі. І такі заходи, особливо зараз,у період пандемії,   особливо потрібні , адже дарують позитивні емоції, натхнення, налаштування на добрі думки. Одягаючи вишиванку, ми  не забуваємо про  багаторічні традиції та  підкреслюємо  любов до рідного краю», – прокоментував дану подію начальник податкової служби області Віталій Чуй.

Тож сьогодні працівники ГУ ДПС в області підкреслили свою національну ідентичність, патріотизм та  повагу до  багатовікових традицій українського народу.