Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Перша вишиванка від податківців

опубліковано 20 травня 2021 о 14:24


Для працівників Головного управління ДПС у Рівненській області  вже стало доброю традицією проводити благодійні акції, направлені на підтримку дітей, які виховуються  у дитячих будинках.

Так, днями керівник податкової служби області Віталій Чуй спільно з очільницею профспілкової організації податківців Тетяною Подсадою завітали до КП «Рівненський обласний спеціалізований центр реабілітації дітей з органічними ураженнями центральної нервової системи з порушенням психіки та паліативної допомоги дітям» РОР та подарували малечі їх перші вишиванки. 

«Ми завжди відчуваємо особливу радісну атмосферу, коли приїжджаємо у цей заклад, тому наші дарунки – це та дещиця, яку повинен кожен зробити задля добробуту дітей, - зазначив  Віталій Чуй.- Одягаючи вишиванку, ми завжди пам’ятаємо про ті цінності, які символізує вишита сорочка, про наші віковічні традиції, про наше минуле й теперішнє. Сподіваюсь, що молоде покоління продовжить цінувати вишиванку і в майбутньому навчить плекати любов до неї своїх дітей, адже  вишиванка з давніх давен є основним елементом українського національного одягу. Вишиті візерунками сорочки – відображення цінностей, традицій, культури та історії нашого народу».