Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Дитинство повинно бути щасливим

опубліковано 01 червня 2021 о 10:42

У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають яскраве і радісне свято – День захисту дітей. 

Немає більшого щастя у світі, аніж посмішки дитини. Піклування про підростаюче покоління, його майбутнє – головний обов'язок батьків, суспільства та держави.

За традицією, напередодні Міжнародного дня захисту дітей, начальник Головного управління ДПС у Рівненській області Віталій Чуй та голова Ради профспілки  податкової служби області Тетяна Подсада завітали з привітаннями та подарунками  до КП «Рівненський обласний спеціалізований центр реабілітації дітей з органічними ураженнями центральної нервової системи з порушенням психіки та паліативної допомоги дітям» та подарували дітям телевізор, солодощі, фрукти та необхідні засоби гігієни. Адже податківці області створили добровільний фонд соціальної допомоги дітям, куди щомісячно спрямовується 0,5 відсотка заробітної плати працівників.

В ході зустрічі Віталій Чуй зазначив, що у малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми, дорослі, тому турбота про дітей, захист їх прав повинні стати одним з найголовніших наших обов'язків. Зігріваючи теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднуючи зусилля заради майбутнього – ми виховуємо достойних українців, які неодмінно стануть гордістю держави. Діти – наше майбутнє, а значить – майбутнє України. І саме від нас, дорослих, залежить, яким буде становлення маленької людини та як складеться її доля.