Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Міжнародний день захисту дітей вихованці Клеванської санаторної школи І-ІІІ ступенів Рівненської обласної ради відсвяткували у зоопарку

опубліковано 01 червня 2021 о 14:44

Щорічно 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей, який покликаний привернути увагу до захисту прав дитини. В цей день профспілкова організація податкової служби області організували поїздку вихованців Клеванської санаторної школи І-ІІІ ступенів Рівненської обласної ради на святкування дня захисту дітей до зоопарку у місті Рівному.

З  2002 року податківці Рівненської області спільно з Радою профспілки опікуються дітками інтернатних закладів, що розташовані на теренах Рівненщини. Ця робота відбувається завдяки фонду соціальної допомоги, створеному податківцями, куди щомісячно спрямовується 0,5 відсотка заробітної плати працівників. Лише минулого року податківці перерахували на благодійність понад 100 тисяч гривень.

Міжнародний день захисту дітей – не тільки веселе свято з подарунками і повітряними кульками, яке влаштовується для втіхи малюків. Це також привід нагадати суспільству про те, що діти – маленькі і юні громадяни нашої держави права яких ми зобов’язані поважати, а також необхідно забезпечити дітям можливість для самореалізації та самовираження.