Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Питання відбору критично важливих для області підприємств обговорили на Рівненщині

опубліковано 15 лютого 2024 о 10:44

У Рівненській ОВА відбулося чергове засідання робочої групи з визначення підприємств, установ та організацій області критично важливих для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період під головуванням заступника голови облдержадміністрації Людмили Шатковської, за участі  начальника управління економічного аналізу ГУ ДПС у Рівненській області Олени Дімітрук, представників фінансових органів та керівників райдержадміністрацій області.

Визначення підприємств критично важливих для області є одним із критеріїв для отримання статусу «підприємства критично важливого для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період». Для цього підприємство повинно відповідати мінімум 3 критеріям постанови Кабміну – відсутність заборгованості по сплаті податків та заробітній платі, а також бути економічно активним та виробляти важливі товари чи надавати такі ж послуги.

В ході заходу  Олена Дімітрук наголосила на своєчасному і в повному обсязі перерахуванні податків до бюджетів усіх рівнів та дотриманні роботодавцями норм законодавства про працю.