Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податкові новації обговорили під час семінару

опубліковано 07 квітня 2017 о 09:05

Щоб полегшити впровадження у практику новацій, які відбулись у податковому законодавстві з 01.01.2017 року, та попередити виникнення помилок у ході господарської діяльності в ГУ ДФС у Рівненській області спільно з ДП «Сервісно – видавничий центр» філія у Рівненській області регулярно організовуються та проводяться семінари для платників податків. На нещодавньому семінарі, який відбувся Володимирецькому відділенні Сарненської  ОДПІ,  присвяченому новаціям законодавства, обговорювались зміни в нарахуванні єдиного соціального внеску на зарплатні виплати, особливості оподаткування податком на доходи фізичних осіб та військовим збором окремих видів доходів та особливості заповнення і проведення коригувань у звітності за формою №1ДФ, зміни щодо податку на додану вартість.

В ході проведення семінару розглядалися  питання, які найчастіше виникають у платників податків при поданні звітності засобами телекомунікаційного зв’язку. Окремо нагадали про своєчасність сплати податків і зборів. Крім того, було запропоновано оцінити переваги електронного обслуговування, скориставшись електронними сервісами ДФС України та ознайомлено присутніх про останні оновлення діючих сервісів, якими можна скористатися на офіційному веб-порталі служби.

Також одним із ключових питань семінару було питання декларування доходів громадян отриманих у 2016 році та право на податкову знижку.

Наприкінці зустрічі платники податків отримали кваліфіковані відповіді на свої   запитання.

ГУ ДФС у Рівненській області