Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

За користування надрами платники Дубенщини сплатили до бюджету майже 1,2 млн гривень

опубліковано 27 червня 2024 о 17:12

Впродовж січня-травня 2024 року за користування надрами для видобування корисних копалин платники податків Дубенського району до бюджетів всіх рівнів сплатили 1183 тис гривень рентних платежів. Це на 175 тис гривень більше, ніж за аналогічний період 2023 року.

Із загальної суми надходжень 780 тис гривень надійшло до державного бюджету (+ 87 тис гривень до відповідного періоду  минулого року), а 403 тис гривень було зараховано до місцевого бюджету (+88 тис гривень до січня - травня  2023 року).

Нагадаємо, платниками рентної плати за користування надрами для видобування корисних копалин є суб’єкти господарювання, у тому числі громадяни України, іноземці та особи без громадянства, зареєстровані відповідно до закону як підприємці, які набули права користування об'єктом (ділянкою) надр на підставі отриманих спеціальних дозволів на користування надрами в межах конкретних ділянок надр з метою провадження господарської діяльності з видобування корисних копалин, у тому числі під час геологічного вивчення (або геологічного вивчення з подальшою дослідно-промисловою розробкою) в межах зазначених у таких спеціальних дозволах об’єктах (ділянках).

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»