Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про наповнення місцевих скарбниць – під час зустрічі у Рокитнівській ОТГ

опубліковано 18 червня 2024 о 08:49

Нещодавно в залі засідань Рокитнівської ОТГ відбулася  робоча зустрічі представників місцевої влади зі старостами громади та суб’єктами господарювання. У заході приймала участь начальник Рокитнівської ДПІ Ніна Ковалевич.

З поміж питань, які були розглянуті в ході зустрічі, Ніна Ковалевич звернула увагу учасників заходу на ефективність координації роботи в напрямку наповнення місцевих бюджетів громад Рокитнівщини за рахунок своєчасної сплати суб’єктами господарювання земельного податку, орендної плати за землю, податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, та ряду інших платежів.

Очільниця ДПІ відмітила шляхи погашення податкового боргу, легалізації зайнятості населення та проінформувала про порядок офіційного оформлення найманих працівників. Звернула увагу на налагодження співпраці зі  старостами громади щодо виявлення та забезпечення додаткових надходжень до бюджету та погашенню податкового боргу. Акцентувала увагу на необхідності дотримання норм трудового законодавства роботодавцями громад.

Разом з тим посадовець поінформувала про зміни та новації в податковому законодавстві. При цьому звернула особливу увагу на дотримання платниками податків норм податкового законодавства щодо застосування РРО/ПРРО а також на переваги використання електронних сервісів ДПС та безкоштовного мобільного застосунку «Моя податкова».  

 

Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»