Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Зарічненщині проведено чергову зустріч з представниками місцевої влади

опубліковано 18 червня 2024 о 08:52

Днями в.о. начальника Зарічненської ДПІ Головного управління ДПС у Рівненській області  Микола Мельникович провів робочу зустріч із заступником голови Зарічненської ОТГ Сергієм Дракою щодо специфіки наповнення дохідної частини бюджету громади, роботи з податковим боргом, використання можливостей та переваг електронних сервісів ДПС та ряду інших питань.

В ході заходу фахівець податкової служби зазначив, що для успішного розвитку громади необхідно забезпечити стабільні надходження податків і зборів до її бюджету, зокрема земельного податку, податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, єдиного та акцизного податків тощо. Тому, громада має бути зацікавлена у здійсненні на їхній території прозорої підприємницької діяльності.

Податківець  звернув увагу на необхідність активізації заходів у напрямку дотримання роботодавцями законодавства про працю, легалізації робочих місць, недопущення виплати заробітної плати у розмірі, меншому за встановлений законодавством рівень.

Принагідно Микола Мельникович нагадав про порядок використання реєстраторів розрахункових операцій бізнесменами громади та повноту обліку розрахункових операцій, а також відмітив переваги використання електронних сервісів ДПС та мобільного застосунку «Моя податкова».

 

Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»