Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Рокитнівській ДПІ зареєсторано понад 500 реєстраторів розрахункових операцій

опубліковано 26 березня 2024 о 14:07

У Рокитнівській ДПІ Головного управління ДПС у Рівненській області станом на початок березня 2024 року представниками бізнесу зареєстровано 526 реєстраторів розрахункових операцій, з них - 273 апаратних РРО та 253 - програмних РРО (далі - ПРРО). 

Нагадаємо, що фізичні особи – підприємці другої – четвертої груп спрощеної системи оподаткування, які здійснюють готівкові розрахунки, зобов’язані використовувати РРО або ПРРО.

Для допомоги платникам в опануванні роботи з ПРРО, фахівці податкової інспекції на постійній основі проводять тренінги, крім того надають практичну допомогу з питань реєстрації РРО чи ПРРО.

Звертаємо увагу, що ПРРО платник податків може зареєструвати самостійно через Електронний кабінет. Для цього потрібно за допомогою особистого ключа здійснити вхід до приватної частини Електронного кабінету, який розміщено за посиланням: https://cabinet.tax.gov.ua/login. Здійснити завантаження програмного забезпечення ПРРО з вебпорталу ДПС, яке розміщено у банері “Програмні РРО” за посиланням:  https://tax.gov.ua/baneryi/programni-rro/programniy-reestrator-rozrahunkovih-operatsiy/

Також платники податків можуть отримати у Центрі обслуговування платників  Рокитнівської  ДПІ  інформаційні довідки за телефоном (03635) 2-28-84.

  

Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»