Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В Дубенському районі обговорили питання погашення заборгованості по виплаті заробітної плати

опубліковано 10 червня 2021 о 14:33

Питання погашення заборгованості  по виплаті заробітної плати в Дубенському районі обговорили на засіданні обласної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.

На засіданні були присутні представники державних органів, а саме: заступник голови Дубенської РДА Тарас Чигринюк, заступник начальника Дубенського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок податкової звітності ГУ ДПС у Рівненській області Олександр Шевчук, начальник Дубенського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Рівненській області Наталія Земба, начальник Дубенського міськрайонного відділу державної виконавчої служби Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції Ганна Мулик, головний спеціаліст відділу економіки Дубенської РДА Світлана Ситник.

Тарас Чигринюк зазначив, що по Радивилівській райлікарні станом на 1 червня борг в сумі 437 тис. грн. погашено, залишились не виплаченими лише "лікарняні" за квітень-травень, які виплачує Фонд соціального страхування". ПрАТ "Мирогощанський аграрій" (сума боргу-118,4тис. грн.) виплачує борг поступово, згідно напрацьованого підприємством графіку спільно з районною тимчасовою комісією.

Він також зазначив, що   податкова служба на теперішній час не ставить собі за ціль перевірити та оштрафувати. Для податкової служби найголовніше, що б працівник був офіційно оформлений, соціально захищений, а його заробітна плата  виплачувалась своєчасно та до бюджету сплачувались податки і збори. Адже всі,   хто працює та отримують доходи, повинні виконати свій обов'язок та сплатити податки, що визначені чинним законодавством це -  конституційний обов’язок кожного громадянина.