Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Надання адміністративних послуг в Центрі обслуговування платників Сарненської ДПІ

опубліковано 15 червня 2021 о 11:14

За п’ять місяців 2021 року фахівцями Центру обслуговування платників Сарненської ДПІ Головного управління ДПС у Рівненській області громадянам та представникам бізнесу надано 3506 адміністративних послуг, з них 413 в електронній формі.

Найбільшу частину наданих адміністративних послуг складає видача карток платника податків та внесення до паспорта громадян України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків - 1732, видача відомостей з ДРФО про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків – 895. Також зареєстровано 312 книг обліку розрахункових операцій, надано 306 витягів з реєстру платників єдиного податку та ряд інших послуг.

Для надання адміністративних послуг у ЦОП відвідувачі забезпечуються безкоштовно бланками заяв та інших документів, необхідних для звернення щодо надання адміністративної послуги.

Нагадуємо, що для зручності платників на офіційному вебпорталі ДПС України функціонують безкоштовні електронні сервіси, зокрема, «Електронний кабінет платника» (https://cabinet.tax.gov.ua/).

Начальник Сарненської ДПІ Наталія Зашко звертає увагу платників податків на те, що з травня 2021 року ДПС запроваджено 6 нових електронних послуг у застосунку «Дія» в розділі «Мої податки»: реєстраційні та облікові дані, дані стану розрахунків з бюджетом, відомості про доходи, дані про банківські рахунки, податкова звітність, авторизація з КЕП Дія.

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»