Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

За 10 місяців платники Дубенського району перерахували до зведеного бюджету майже 1,3 мільярдів гривень податкових платежів

опубліковано 25 листопада 2021 о 10:31

З початку року платники Дубенського району спрямували до зведеного бюджету  1299,7 млн гривень Начальник Дубенського відділу камеральних перевірок управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Головного управління ДПС у Рівненській області Ніна Бакулевич зазначає:  «Прогнозовані показники, виконано на 107,2 відсотка, а понад очікуване отримано більш, ніж 87,3 мільйона гривень».

Зокрема, державний бюджет платники податків забезпечили сумою  626,4 млн гривень. У порівнянні з відповідним періодом минулого року приріст надходжень до державного бюджету складає 262,3 млн гривень.

Основною складовою такого зростання є надходження ПДВ з вироблених в Україні товарів, робіт та послуг. Впродовж січня – жовтня 2021 року до державної скарбниці надійшло 343,3 млн.грн. цього податку. У порівнянні з показниками за аналогічний період 2020 року надходження  по ПДВ зросли на на 173 млн  гривень.

У свою чергу, місцеві бюджети Дубенщини отримали 673,3 млн. гривень. Прогнозовані показники, виконано на 107 відсотків, а понад очікуване отримано 44 млн гривень.

Ніна Бакулевич зауважила, що результати роботи податкової служби безпосередньо залежать від сумлінності платників податків та відповідального виконання ними своїх конституційних обов’язків, що в свою чергу впливає як на розвиток територіальної громади, так і розвиток країни в цілому.


Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»