Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Вараська міська територіальна громада отримала в розпорядження 3,6 мільйона гривень податку на нерухомість

опубліковано 04 серпня 2022 о 13:50

Власники об’єктів нерухомості Вараської міської територіальної громади у січні-липні 2022 року сплатили  до місцевого бюджету 3,6 млн грн податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки. Понад 90% від загальної суми надходжень, а це 3,3 млн грн, забезпечили юридичні особи, громадяни власники нерухомості сплатили 243,4 тис грн податку.

Податківці рекомендують усім платникам своєчасно виконувати податкові зобов’язання, а громадян - власників нерухомого майна просять  перерахувати до місцевого бюджету заборговані за минулі роки суми податку на нерухомість. 

Фахівці також звертають увагу, що платники податків мають можливість самостійно провести звірку щодо розрахунків з бюджетом через Електронний кабінет. Щоб стати користувачем електронних сервісів ДПС треба отримати електронний цифровий підпис, зареєструватися на вебпорталі ДПС і в будь-який зручний час переглядати інформацію щодо нарахування та сплати податків з персонального комп’ютера чи гаджета. Інформацію щодо нарахованих податкових зобов’язань також можна отримати у Центрі обслуговування платників Вараської ДПІ.

 

Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»