Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про роботу Дубенської ДПІ з надання адміністративних послуг

опубліковано 22 вересня 2022 о 14:01

Протягом січня-серпня 2022 року працівники Центру обслуговування платників Дубенської  ДПІ ГУ ДПС у Рівненській  області надали громадянам майже 4 тисячі адміністративних послуг.

Серед основних послуг, наданих в ЦОП - видача картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків, надання відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми/джерела  виплачених доходів та утриманих податків, реєстрація платників єдиного податку.

За цей період було видано платникам податків ( внесено до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників) - 2322 карток.

Видані відомості з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків 325 громадянам.

Також, за 8 місяців поточного року фахівці зареєстрували 191 платника єдиного податку, надали 375 витягів з реєстру платників  єдиного податку, зареєстрували 286 реєстраторів розрахункових операцій та 366 книг обліку розрахункових операцій.

Поряд з обслуговуванням платників Дубенщини, фахівці податкової інспекції також обслуговували платників Холодногірського району м. Харкова та Люботинської ДПІ у Харківській області. Протягом червня-серпня за зверненнями таких платників  надано  565 адміністративних послуг, а саме – зареєстровано 152 платників єдиного податку та надано 415 витягів з реєстру платників єдиного податку.

У Дубенській ДПІ звертають увагу, що користуватися електронними сервісами від ДПС можна дистанційно. Найпопулярніші з них: «ЗІР», «Електронний кабінет платника» та «Дія» від Міністерства цифрової трансформації України.

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»