Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Мешканці Зарічненщини поповнили оборонний бюджет на майже 4 мільйони гривень військового збору

опубліковано 23 вересня 2022 о 15:24

Протягом восьми місяців 2022 року роботодавці території обслуговування Зарічненської ДПІ Головного управління ДПС у Рівненській області сплатили до державного бюджету 3,9 мільйона гривень військового збору.

Офіційно оформлені трудові відносини – серед факторів, що дозволяють бюджету своєчасно отримувати військовий збір. Задекларувавши доходи і сплативши ПДФО та військовий збір, громадяни підтримають обороноздатність країни у надскладний час війни.

 Тож податківці у Зарічненській ДПІ рекомендують кожному громадянину працювати лише легально. Лише офіційне робоче місце передбачає визначені державою соціальні гарантії у випадку втрати працездатності чи виходу на пенсію.

Також звертаються до громадян - не зволікати та використати своє право на податкову амністію, адже це не лише звільнить громадян від кримінальної, адміністративної та фінансової відповідальності за ухилення від оподаткування в минулому, а й сприятиме наповненню бюджету, що є надзвичайно важливо в умовах дії воєнного стану.

 Щоб скористатися правом на податкову амністію потрібно заповнити в Електронному кабінеті і подати одноразову добровільну (спеціальну) декларацію, згодом сплатити передбачений спеціальний збір. Про те, як це зробити правильно - детальна інформація в банері «Одноразове добровільне декларування».

Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»