Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про основні зміни у податковому законодавстві - платникам Дубровиччини

опубліковано 23 вересня 2022 о 15:28

Нещодавно у Центрі обслуговування платників Дубровицької ДПІ Головного управління ДПС у Рівненської області відбувся практикум, на якому податківці розповіли платникам податків про важливі зміни в оподаткуванні.

 Зокрема, начальник ДПІ Олег Клюйко повідомив про можливості подання громадянами одноразової (спеціальної) добровільної декларації до 01 березня 2023 року. Детальну інформацію щодо податкової амністії можна отримати за посиланням https://tax.gov.ua/baneryi/odnorazove-dobrovilne-deklaruvannya.

Також  платники отримали роз’яснення щодо декларування активів, придбаних за кошти, податки з яких були сплачені; порядку подання декларації з метою отримання податкової знижки; порядку проведення звірки даних по майнових податках; застосування РРО/ПРРО та обліку товарних запасів.

 Під час заходу йшла мова і про переваги використання електронних сервісів, а саме: про економію та вибір часу здачі звітності, зручного для платника, постійне оновлення програмного забезпечення відповідно до останніх норм законодавства, автоматичне формування архіву електронних копій звітів, квитанцій та інших документів тощо.

 Посадовець також надав платникам практичну допомогу щодо подання декларацій про майновий стан та доходи через електронний кабінет, та зазначив, що детальну інформацію щодо подання податкової декларації про майновий стан і доходи можна отримати за посиланням https://tax.gov.ua/deklaratsiyna-kampaniya-2022/

 

Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»