Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Практикум щодо користування електронним кабінетом

опубліковано 21 жовтня 2022 о 09:46

Днями фахівцями Центру обслуговування платників Дубенської ДПІ Головного управління ДПС у Рівненській області проведено черговий практикум для платників щодо користування електронним кабінетом,

В ході заходу головний державний інспектор Оксана Величенко  розповіла присутнім про особливості подання звітності через Електронний кабінет, зокрема, декларації платника єдиного податку та декларації про майновий стан і доходи; порядок реєстрації касових апаратів та добровільного декларування громадянами своїх активів.

Фахівець також наголосила на безкоштовному програмному забезпеченні від ДПС для програмних РРО, зазначила об’єкти декларування та ставки при декларуванні громадянами своїх доходів та активів.

Присутні отримали практичну допомогу, стосовно подання звітності платниками єдиного податку, які обрали спрощену систему з особливостями оподаткування на період дії воєнного стану за допомогою ЕЦП, змогли успішно подати звітність та отримали вичерпні відповіді на свої питання.

Податківець наголосила, що Електронний кабінет – це найбільш популярний сервіс ДПС, який є захищеним та безпечним електронним сервісом. Використання сучасних сервісів ДПС – це зручно, швидко та значно економить час платника.


Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX