Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Надходжння ПДФО на Рокитнівщині склали 145 млн гривень

опубліковано 07 листопада 2022 о 13:21

За січень-жовтень 2022 року надходження  податку на доходи фізичних осіб на території обслуговування Рокитнівської ДПІ склали 145 млн гривень. Таким чином, з легальних доходів жителів Рокитнівщини до скарбниці країни спрямовано  на 15,4 млн грн більше ПДФО, ніж за відповідний період минулого року.

Із зазначеної суми надходжень 30,4 млн грн спрямовано до Державного бюджету країни. Решту коштів, а саме 114,6 млн грн, спрямовано для фінансування потреб місцевих бюджетів громад. Зауважимо, що ПДФО є основним джерелом наповнення місцевого бюджету. Сплачується цей податок із розрахунку 18 % від заробітної плати.

 Фахівці Рокитнівської ДПІ зазначають, що саме зараз кожен, хто раніше отримував доходи, але не повною мірою сплачував податки, має законні підстави легалізувати набуті активи.

 Щоб скористатися правом на податкову амністію потрібно заповнити в Електронному кабінеті і подати одноразову добровільну (спеціальну) декларацію, згодом сплатити передбачений спеціальний збір. Про те, як це зробити правильно - детальна інформація в банері «Одноразове добровільне декларування».

 

Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua

 Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»