Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Центрі обслуговування платників рівнян ознайомили з роботою Електронного кабінету

опубліковано 07 листопада 2022 о 13:57

Центр обслуговування платників ДПІ у м.Рівному ГУ ДПС у Рівненській області працює за принципом оперативного та якісного обслуговування представників бізнесу та громадян. Тут видаються довідки, приймається звітність від суб’єктів господарювання, забезпечується швидкий доступ до інформації, проводяться навчальні тренінги та практикуми.

Днями, в ході чергового навчання, старший державний інспектор ДПІ у м. Рівному Олена Польща ознайомила платників податків з роботою Електронного кабінету, зауваживши, що вхід  до Е - кабінету здійснюється за адресою: http://cabinet.tax.gov.ua, а також через офіційний вебпортал ДПС. Посадовець роз’яснила, що для фізичних осіб в Електронному кабінеті об’єднано сервіси для громадян в окремий Е-кабінет, який надає можливість:

 - доступу до реєстраційних даних та даних про об’єкти оподаткування (рухоме та нерухоме майно, відомості про які надходять до ДПС з відповідних реєстрів інших державних органів);

 - доступу до сформованих податкових повідомлень-рішень щодо сум нарахованих податкових зобов’язань з податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, транспортного податку та плати за землю;

 - подання декларації про майновий стан і доходи;

 - отримання відомостей про суми виплачених доходів та утриманих податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків.

На прохання платників Олена Польща продемонструвала в доступній формі зручність і простоту роботи в Електронному кабінеті та надала практичну допомогу при поданні звітності в електронному вигляді.