Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про електронне звітування - в Демидівській ДПІ

опубліковано 08 листопада 2022 о 10:54

Днями працівниками Демидівської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Рівненській області  проведено черговий тренінг  щодо електронного звітування.

Під час заходу головний державний інспектор Юрій Дячук надав роз’яснення платникам, а також показав на практиці, як саме проходить процес електронного звітування, за допомогою яких програм формуються, підписуються та відправляються звіти, яка роль в даному процесі відведена електронному цифровому підпису. Фахівець надав суб’єктам господарювання практичну допомогу щодо створення, підписання та відправлення декларації платника єдиного податку та об’єднаної звітності з ПДФО та єдиного внеску (4ДФ), через Електронний кабінет.

Юрій Дячук наголосив, що Електронний кабінет – це найбільш популярний сервіс ДПС, який є захищеним та безпечним електронним сервісом. Використання сучасних сервісів ДПС – це зручно, швидко та значно економить час платника.

Також до відома присутніх було доведено, що до 1 березня 2023 року громадяни України матимуть право задекларувати активи, з яких не були сплачені податки, та таким чином легалізувати їх. Ця можливість надана нормами закону про проведення одноразового добровільного декларування. При цьому виключно за власним бажанням особа може задекларувати свої активи, які раніше не були оподатковані

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX