Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Спрощенці території обслуговування Радивилівської ДПІ перерахували до місцевих бюджетів майже 22 млн грн єдиного податку

опубліковано 16 листопада 2022 о 09:44

Упродовж січня-жовтня 2022 року платники території обслуговування Радивилівської ДПІ, що обрали спрощену систему оподаткування, обліку та звітності, перерахували до місцевих бюджетів 21,8 млн гривень єдиного податку. У порівнянні з аналогічним періодом 2021 року сума надходжень збільшилась на 653 тис  гривень.

Понад 64 відсотки надходжень від єдиного податку становить сума, перерахована приватними підприємцями. Упродовж десяти місяців цього року вони спрямували до місцевих скарбниць 14 млн гривень, що на 1,7 млн гривень більше, ніж торік.

Юридичні особи поповнили бюджети територіальних громад, сплативши 1,7 млн гривень єдиного податку, що на 330 тис гривень більше, ніж торік .

Від суб’єктів господарювання, які перебувають на четвертій групі  спрощеної системи оподаткування, до бюджетів надійшло 6,1 млн гривень цього платежу.

Єдиний податок зараховується до місцевого бюджету. Тобто, використовується органами місцевого самоврядування для забезпечення функціонування об’єктів критично важливої інфраструктури. А це означає, що кожен платник долучається до спроможності громад самостійно фінансувати видатки для вирішення соціально-економічних питань розвитку.

 На діючий бізнес сьогодні лягає велика відповідальність – бути захисником економічної стабільності рідного краю та держави, забезпечувати їх фінансову спроможність. Кожен своєчасно та в повному обсязі сплачений податковий платіж – це посильний внесок суб’єктів підприємництва у перемогу нашої країни над агресором, - наголошують податківці. 


Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»