Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Власники землі Дубенщини сплатили 31,5 млн гривень плати за землю

опубліковано 18 листопада 2022 о 09:05

Упродовж січня-жовтня 2022 року до бюджетів громад Дубенщини сплачено  31,5 млн гривень плати за землю.

Зокрема, юридичні особи спрямували до місцевих бюджетів 25,3 млн гривень, а Фізичні особи -землевласники та землекористувачі спрямували до бюджетів місцевих скарбниць  6,2 млн гривень.

Плата за землю належить до бюджетоутворюючих платежів територіальних громад. У період воєнного стану органи місцевого самоврядування розраховують на сумління платників, оскільки особливо потребують коштів для відновлення та ремонту об’єктів критичної інфраструктури.

Якщо ж громадянин - власник земельної ділянки, але не отримав податкове повідомлення - рішення з податкової служби про нараховану суму земельного податку, йому потрібно провести звірку в Центрі обслуговування платників Дубенської ДПІ.   

Звертаємо увагу, що платники податків мають можливість самостійно провести звірку щодо розрахунків з бюджетом через Електронний кабінет.  Щоб стати користувачем електронних сервісів ДПС треба отримати електронний цифровий підпис, зареєструватися на вебпорталі ДПС і в будь-який зручний час переглядати інформацію щодо нарахування та сплати податків з персонального комп’ютера чи гаджета.

  

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»