Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

З початку року Дубенською ДПІ надано понад 4 тисячі адмінпослуг

опубліковано 22 листопада 2022 о 17:00

Протягом січня-жовтня 2022 року працівники Центру обслуговування платників Дубенської ДПІ ГУ ДПС у Рівненській області надали 4117 адміністративних послуг. У тому числі безпосередньо у ЦОП громадянам надано 3540 послуг. В електронній формі – 577.  

Серед основних наданих послуг в ЦОП - видача картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків, надання відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми/джерела  виплачених доходів та утриманих податків, реєстрація платників єдиного податку.

Зокрема, упродовж десяти місяців цього року було надано 2974 послуги щодо видачі картки платника податків.  Також видані відомості з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків 378 громадянам.

Крім того, за 10 місяців поточного року фахівці зареєстрували 231 платника єдиного податку, надали 483 витяги з реєстру платників  єдиного податку, зареєстрували 298 реєстраторів розрахункових операцій, 564 книг обліку розрахункових операцій.

Звертаємо увагу, що фахівці Дубненської ДПІ проводять навчальні тренінги  та допомагають платникам податків освоїти ази користування електронними сервісами від ДПС, найпопулярніші з яких «ЗІР», «Електронний кабінет платника» та «Дія» від Міністерства цифрової трансформації України.

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»