Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Рокитнівщині триває конструктивний діалог задля забезпечення належних надходжень до бюджетів

опубліковано 02 грудня 2022 о 10:08

 Днями в приміщенні Рокитнівської селищної ради, під керівництвом заступника селищного голови Сергія Маринича, відбулося спільне засідання комісії з питань забезпечення своєчасності та повноти сплати податків і зборів та робочої групи з легалізації зайнятості населення Рокитнівської громади. У роботі засідання взяли участь представники Рокитнівської ДПІ, пенсійного фонду, центру зайнятості,  фінансового відділу селищної ради.

 Під час заходу обговорили питання легалізації заробітної плати, наповнення місцевої скарбниці та заборгованості юридичних та фізичних осіб по податках і зборах до бюджетів усіх рівнів.

Разом з тим, посадовці спільно розглянули питання дотримання податкової дисципліни суб’єктами господарювання та перспективи виконання дохідної частини бюджету громади. Зокрема, обговорили  питання сплати громадянами податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, та плати за землю,

В ході зустрічі  було досягнуто домовленостей щодо обміну інформацією між установами. Це дасть можливість розширити базу оподаткування, та як наслідок, забезпечить належні надходження до бюджету як громади, так і держави.

З метою підвищення рівня надходжень до місцевого бюджету за підсумками зустрічі було вирішено проводити спільні заходи по детінізації заробітної плати, легалізації трудових відносин та погашенню вже існуючого податкового боргу.

 Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»