Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В КП ТРК «Полісся» говорили про електронні сервіси ДПС

опубліковано 16 грудня 2022 о 10:47

Нещодавно в КП ТРК «Полісся» відбувся черговий брифінг за участі головного державного інспектора відділу інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Рівненській області  Оксани Федорович та директора  КП ТРК «Полісся» Марії Кошин, в ході якого говорили про Електронні сервіси ДПС,  які  стають більш необхідними, доступними та корисними для платників податків.

Фахівець податкової служби зазначила, що електронні сервіси ДПС забезпечують дистанційне спілкування платників з податковою службою та значно спрощують отримання адміністративних послуг, довідок, подання звітності. Крім цього, всі актуальні новини, роз’яснення у сфері податкового законодавства платники податків можуть оперативно отримувати з першоджерел – на вебпорталі ДПС, субсайті Головного управління ДПС у області та на відповідних офіційних сторінках у Facebook, YouTube та Telegram.

Оксана Федорович звернула увагу, що платники податків мають можливість використовувати Загальнодоступного інформаційно-довідкового ресурсу (http://zir.tax.gov.ua). Це сервіс, в якому у форматі питань – відповідей представлена офіційна позиція ДПС з питань оподаткування, єдиного внеску та іншого законодавства, контроль за яким покладено на ДПС.

Також розповіла про зростання популярності електронного сервісу «InfoTAX», який динамічно розвивається. Разом з тим нагадала про найпопулярніший на сьогодні електронний сервіс «Електронний кабінет», в якому є широкі можливості для реалізації прав та обов`язків платників у сфері оподаткування в режимі on-line.

Сервіси ДПС стали доступними також на Порталі Дія. Тепер увійти до Електронного кабінету можна з допомогою цього мобільного застосунку. А для швидкого входу користувач може скористатися QR-кодом.

Податківець наголосила, що з усіма електронними сервісами, які розміщені на офіційному веб-порталі ДПС, можна ознайомитися за посиланням: https://tax.gov.ua. Тож ГУ ДПС у Рівненській області  запрошує всіх до on-line спілкування! Це зручно та безпечно!

 

Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»