Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Дубровиччини знайомлять місцевих платників з податковими новаціями

опубліковано 02 січня 2023 о 10:25

Днями начальник Дубровицької ДПІ Головного управління ДПС у Рівненській області Олег Клюйко провів зустріч з платниками податків, під час якої  розповів про зміни та новації в податковому законодавстві.

 Посадовець розповів про продовження строку проведення одноразового (спеціального) добровільного декларування активів фізичних осіб до 01 березня 2023 рок, порядок застосування РРО в умовах воєнного стану, основні норми Закону України від 30 листопада 2021 року № 1914-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень».

 Олег Клюйко також проінформував про Закон України від 03 листопада 2022 року № 2719-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законів України щодо приватизації державного і комунального майна, яке перебуває у податковій заставі, та забезпечення адміністрування погашення податкового боргу» та Закон України від 16 листопада 2022 року № 2747-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо звільнення від оподаткування благодійної допомоги, зібраної волонтерами», який набрав чинності 11.12.2022 року.

Окрім того, звернув увагу присутніх на правильність заповнення реквізитів платіжних документів, що позбавлять платника  від виникнення податкового боргу, нарахування штрафних санкцій та пені. Та нагадав про офіційні сторінки Державної податкової служби України у соціальній мережі Facebook, Telegram та Youtube-каналі, де можна переглянути актуальні роз’яснення податкових новацій та коментарі фахівців служби.

 

Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»