Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Підприємці-спрощенці Сарненської ДПІ додали місцевим бюджетам 6 млн грн єдиного податку

опубліковано 02 лютого 2023 о 13:42

Підприємці-спрощенці  території обслуговування Сарненської ДПІ  у січні  2023 року сплатили до місцевих бюджетів 6 млн грн єдиного податку.

Найбільшу суму надходжень сплатили фізичні особи - «спрощенці», а саме 5 млн гривень. Юридичні особи спрямували до місцевого бюджету 0,7 млн грн єдиного податку. За цей же час сільськогосподарські товаровиробники поповнили бюджет на 0,3 млн грн єдиного податку.

Процес спілкування платників з податковою службою нині активно відбувається в режимі онлайн. Всю необхідну інформацію платники податків можуть отримати за допомогою Електронного кабінету скориставшись персональним гаджетом.

Податківці також нагадують, що фізичні особи, які раніше здійснювали підприємницьку діяльність без сплати податків саме зараз можуть скористатися правом на податкову амністію. Для цього потрібно до 1 березня 2023 року в Електронному кабінеті  заповнити і подати одноразову добровільну (спеціальну) декларацію, згодом сплатити передбачений спеціальний збір. Про те, як це зробити правильно - детальна інформація в банері «Одноразове добровільне декларування».

 

Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»