Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про реєстрацію ПРРО говорили в Гощанській ДПІ

опубліковано 17 березня 2023 о 10:01

Фахівці Гощанської ДПІ ГУ ДПС у Рівненській області продовжують інформувати суб’єктів господарювання про особливості використання РРО  та ПРРО, реєстрацію та застосування КОРО та РК.

Так, в ході чергового тренінгу з платниками  податків, головний державний інспектор Гощанської ДПІ Василь Карпюк звернув увагу, що з початку поточного року застосування РРО (РРО) та/або програмних РРО для платників єдиного податку другої - четвертої груп, які проводять готівкові розрахунки, незалежно від отриманого доходу за попередній рік, є обов'язковим.

Податківець  наголосив, що заяву про реєстрацію РРО можна подати в електронному вигляді та отримати копію реєстраційного посвідчення на адресу своєї електронної пошти. Для цього в реєстраційній заяві платник має зробить відповідну відмітку.

Наприкінці заходу було зроблено акцент на максимальне використання електронних сервісів ДПС, що дозволяє суб’єктам господарювання зручно вести бізнес та економити свій час. Та відмічено, що з усіма електронними сервісами, які розміщені на  веб-порталі ДПС, платники податків можуть ознайомитися за посиланням: https://tax.gov.ua.

Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу “InfoTAX”