Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про електронні сервіси ДПС розповідали платникам в Дубровицькій ДПІ

опубліковано 29 березня 2023 о 08:42

Днями начальник Дубровицької ДПІ Головного управління ДПС у Рівненській області Олег Клюйко провів тренінг, під час якого розповів платникам податків про електронні сервіси від податкової служби.

Під час навчання посадовець, насамперед, зазначив, що  електронні сервіси ДПС забезпечують дистанційне спілкування платників з податковою службою та значно спрощують отримання адміністративних послуг, довідок, подання звітності. При цьому всі актуальні новини, роз’яснення у сфері податкового законодавства зручно отримувати оперативно з першоджерел - на WEB-сайтах ДПС та на офіційних сторінках у Facebook, YouTube та Telegram.

Разом з тим, Олег Клюйко поінформував про найбільш функціональний електронний сервіс ДПС - «Електронний кабінет». Зазначив, що Електронний кабінет працює цілодобово, крім часу, необхідного для його технічного обслуговування, а також детально розповів про його функціональні можливості.

Окремо звернув увагу платників на  електронний сервіс «InfoTAX», за допомогою якого платники податків можуть отримувати інформацію в режимі реального часу про стан розрахунків з бюджетом, реєстраційні та облікові дані, про результати обробки документів, про строки подання звітності та сплати податків.

 

Посадовець також відмітив, що сервіси податкової служби стали доступними громадянам на Порталі Дія. Зокрема, увійти до Електронного кабінету можна з допомогою мобільного застосунку «Дія».

 

Наприкінці заходу  Олег Клюйко нагадав про деклараційну кампанію – 2023 та надав  відповіді на запитання громадян щодо заявленої тематики.

 

Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»