Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Сеанс телефонного зв'язку «гаряча лінія»  проведено в Острозькій ДПІ

опубліковано 03 квітня 2023 о 16:18

В Острозькій ДПІ Головного управління ДПС у Рівненській області проведено  «гарячу лінію» з актуальних питань податкового законодавства та використання електронних сервісів податкової служби.

Під час «гарячої лінії» керівник податкової інспекції В’ячеслав Штейбарт, зокрема, роз’яснив, що в  разі якщо фізичні особи не погоджуються із сумою нарахованого майнового податку, такі платники мають право звернутися для проведення звірки даних щодо: об'єктів оподаткування, що перебувають у власності платника податку; права на користування пільгою із сплати податку; розміру ставки податку; нарахованої суми податку. Звірка даних проводиться на підставі оригіналів відповідних документів, зокрема документів на право власності, у Центрах обслуговування платників.

В’ячеслав Штейбарт також розповів про електронні сервіси ДПС, користуючись якими платники податків можуть отримати адміністративні послуги онлайн, без відвідування податкової служби. При цьому посадовець детально роз’яснив як завдяки використанню Електронного кабінету отримати витяги з Реєстрів неприбуткових установ і організацій та платників єдиного податку.

Кожному платнику податків, який зателефонував на «гарячу лінію», було надано повну та вичерпну відповідь.