Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Використання сервісів Електронного кабінету та мобільного застосунку "Моя податкова"

опубліковано 13 лютого 2024 о 10:51

Днями старший державний інспектор Cарненської ДПІ Головного управління ДПС у Рівненській області  Оксана Климчук провела тренінг для платників податків, під час якого розповіла про сервіси Електронного кабінету та безкоштовного мобільного застосунку "Моя податкова" від ДПС.

В ході навчання посадовець розповіла про можливість застосування електронних сервісів ДПС, які створені для зручності у діяльності суб’єктів господарювання та громадян, а також постійно доповнюються новими можливостями відповідно до потреб платників податків чи законодавчих змін.

Податківець також поінформувала що мобільний застосунок "Моя податкова" – це простий та  зручний інструмент отримання електронних сервісів податкової служби громадянами, а також сплати податків із застосуванням запропонованих платіжних систем.

Разом з тим Оксана Климчук відмітила, що для зручності платників на вебпорталі ДПС у розділі «Онлайн-навчання»  розміщені презентаційні та інформаційні матеріали стосовно можливостей Електронного кабінету.

 

Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»